top of page

PRAKTISCHE INFORMATIE

Bezoekers van de voorstelling starten in de Molukse wijk in Bovensmilde. Hier wordt een parkeerplaats ingericht. Bussen staan klaar om het publiek naar Herinneringscentrum Kamp Westerbork te brengen, de plek van het voormalige woonoord Schattenberg. De busrit van ongeveer een kwartier staat onder begeleiding van onze gidsen.

Het eerste deel van de voorstelling speelt zich af in Herinneringscentrum Kamp Westerbork en bestaat uit verschillende kleine scènes waar het publiek in groepjes langs wordt geleid.​ Daarna vertrekt het publiek met de bus richting een nabijgelegen, gemoedelijk festivalterrein, dat met foodtrucks en muziek is ingericht. Dit tweede gedeelte van de avond staat in het teken eten, drinken en ontmoeten.

Voor het derde deel keert het publiek weer, met de bus, terug naar de Molukse wijk van Bovensmilde, waar de slotvoorstelling zich afspeelt.

Het is ook mogelijk om per fiets de verschillende locaties te bezoeken! Het is niet mogelijk om met de eigen auto de verschillende speellocaties te bezoeken.

east side story

De barak in Herinneringscentrum Kamp Westerbork.

Foto: Joshua Keller

bottom of page