• ADAK

Komende voorstellingen ter ere van Tommy FerdinandusIn memoriam: Tommy Ferdinandus

Tot ons groot verdriet is op vrijdag 15 februari onverwachts onze medespeler en goede vriend Tommy Ferdinandus overleden. Oom/bung Tommy was muzikant in hart en ziel en heeft zich met ontzettend veel liefde, enthousiasme en vrolijkheid ingezet voor Aan de andere kant. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw, tante/usi Mina, de familie Ferdinandus-Jempormiasse en iedereen die hem moet missen.Djau dari mata, dekat didalam hati

Uit ons oog, maar nimmer uit ons hart


Reprisevoorstellingen Amsterdam, Rotterdam, Utrecht

De overige reprisevoorstellingen van ‘Aan de andere kant: Een tijdelijk verblijf’ willen we opdragen aan de gedachtenis van Tommy Ferdinandus. Het verhaal van ‘Aan de andere kant’ betekende veel voor hem en daarom gaan de voorstellingen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht door zoals gepland:

  • 23 februari Bijlmer Parktheater, Amsterdam (19:30 en 21:15 uur)

  • 2 maart Schouwburg Rotterdam (19:30 en 21:15 uur)

  • 9 maart ZIMIHC theater Stefanus, Utrecht (19:30 en 21:15 uur)

De voorstellingen in Amsterdam zijn inmiddels uitverkocht, maar kaarten voor Rotterdam en Utrecht zijn nog beschikbaar.


Had u kaarten voor een van de voorstellingen in Marum?

Vanwege het overlijden van Tommy Ferdinandus hebben we de voorstellingen in Marum afgelast. We kunnen de voorstellingen helaas niet alsnog door laten gaan. Daarom storten we het bedrag dat u voor uw kaarten heeft betaald terug op uw bankrekening. U ontvangt hierover binnenkort bericht.

We hopen op uw begrip. Wilt u de voorstelling alsnog meemaken, dan raden we u aan een kaartje te kopen voor een van de voorstellingen in Rotterdam of Utrecht. Heeft u vragen, stuur dan een mail naar info@adak-theater.nl.