• ADAK

Alle voorstellingen Een tijdelijk verblijf uitverkocht

Bijgewerkt: 3 okt 2018

Sinds vrijdagavond 28 september 2018 zijn alle kaartjes voor Aan de andere kant, Een tijdelijk verblijf uitverkocht. We vinden het fantastisch dat er zo veel belangstelling is voor de Nederlands-Molukse geschiedenis en zijn iedereen die op enige wijze heeft meegewerkt, en iedereen die de voorstelling bezocht heeft of nog gaat bezoeken reuze dankbaar!

Op het moment zijn er nog geen plannen voor extra voorstellingen. Ook zijn er nog geen plannen om elders in het land te spelen. Mocht daar verandering in komen, dan maken we dat bekend via de website.

Een tijdelijk verblijf is het eerste deel in een drieluik. In 2019 en 2020 volgen weer voorstellingen en wordt het verhaal verder verteld. Hebt u het eerste deel gemist? De volgende voorstellingen zijn dan nog steeds goed te volgen.


Veelgestelde vragen


De voorstelling is uitverkocht, kan ik toch nog een kaartje krijgen?

Omdat alle kaartjes op zijn kunt u via onze website géén kaartjes meer krijgen voor de voorstelling. Sommige mensen hebben echter kaartjes gekocht en blijken toch niet naar de voorstelling te kunnen komen. Wij raden hen aan om te proberen om hun kaartjes te verkopen via Facebook en Marktplaats. Mits de kaartjes niet worden aangeboden boven de vraagprijs (€12,50), staan we dit toe.

Daarnaast kunt u altijd op de gok naar de voorstelling van uw voorkeur komen. Het gebeurt geregeld dat mensen niet komen opdagen voor de voorstelling. Dan worden hun plaatsen opnieuw verkocht. Het blijft een risico en we kunnen niet garanderen dat u inderdaad een plaatsje kan bemachtigen.


Ik heb kaartjes gekocht voor de verkeerde voorstelling, kan ik die nog ruilen?

Wij kunnen uw kaarten alleen ruilen naar voorstellingen die nog niet zijn uitverkocht. Omdat alles nu is uitverkocht, is ruilen niet meer mogelijk. Wij raden u aan om uw kaarten te verkopen aan andere mensen, vrienden of familieleden die naast het net hebben gevist wat betreft kaartjes, of de kaarten aan te bieden via Facebook of Marktplaats. Tag in uw Facebookbericht Aan de andere kant, zodat u makkelijker vindbaar bent voor mensen die op zoek zijn naar een kaartje.

U mag uw kaarten aanbieden voor maximaal de aankoopwaarde (€12,50).


Ik kan niet naar de voorstelling komen, kan ik mijn kaartje retourneren?

Wij nemen geen kaarten retour. U kunt uw kaarten aanbieden via Facebook en Marktplaats voor maximaal de aankoopwaarde (€12,50)


Komen er extra voorstellingen?

Op het moment staan er nog geen extra voorstellingen gepland. Met het aantal voorstellingen dat we nu spelen is dit al een erg intensieve periode voor onze spelers en medewerkers. Mochten er toch nog extra voorstellingen worden ingelast, of mochten we op een later moment in reprise gaan, dan maken we dit bekend via Facebook, de website en de nieuwsbrief. U kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief via info@adak-theater.nl o.v.v. 'aanmelden nieuwsbrief'.


Gaan jullie elders in het land spelen?

Op het moment zijn er nog geen plannen om elders in het land te spelen. Vanwege de omvang van de productie en de spelersgroep (die voor een groot deel uit amateurspelers bestaat), is het spelen in een ander deel van het land erg bewerkelijk, productioneel gezien een grote uitdaging en zeer intensief. Mochten we toch nog een mogelijkheid vinden om elders te spelen, dan maken we dat bekend via Facebook, de website en de nieuwsbrief. U kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief via info@adak-theater.nl o.v.v. 'aanmelden nieuwsbrief'.


Foto: Joshua Keller